Fara costuri de deplasare !

Stilistul se deplaseaza in locatia specificata de dumneavoastra, oriunde in Bucuresti (in limita a 7 km) fara a se adauga un cost suplimentar pentru deplasare insa comanda minima de servicii trebuie sa depaseasca valoarea de 100 lei!
*
- Pentru distantele > 7km se aplica o taxa de deplasare mai mare sau egala cu 30 lei in functie de km parcursi.
Toate informatiile vor fi comunicate dupa ce primim mesajul dumneavoastra de interes pentru servicii.

 

TRATAMENT FACIAL

Tratament facial si intretinere decolteu

180 lei / durata tratament 1:20h

𝑹𝒆𝒅𝒆𝒇𝒊𝒏𝒆𝒔𝒕𝒆-𝒕𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒖𝒔𝒆𝒕𝒆𝒂!E timpul pentru o schimbare si venim in intampinarea nevoilor tale printr-o oferta de nerefuzat!𝐓𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭 pentru ten, gat si decolteu cu produse 𝐁𝐑𝐔𝐍𝐎 𝐕𝐀𝐒𝐒𝐀𝐑𝐈, la cel mai mic pret, chiar in confortul casei tale!Fa-ti o programare si un specialist in frumusete va fi disponibil doar pentru tine, apoi relaxeaza-te, esti perfecta!Procedura tratament:Curatare ten, gat si decolteu, gel termic, gel exfoliant si peeling enzimatic, extractii comedoane si puncte de grasime,( 20 min) electroderm si aplicare produs de calmare zone dupa extractii, fiola - skin defense capsules cu proprietati antiinflamatorii, detox si antirid, corrective cream, crema contur ochi, masca hidratare si calmare, ultrasunete, crema final LAB Division, masaj facial, capilar si cervical.

Facial
Flower Girl

Tratament boost de intretinere pentru ten si decolteu

150 lei / durata 1:00h

Frumusetea incepe cu tine!Alege sa ai grija de tenul tau si nu negliga niciodata decolteul. Vei vedea diferenta!Procedura: :Curatare ten, gat si decolteu, gel termic, gel exfoliant, fiola - skin defense capsules cu proprietati antiinflamatorii, detox si antirid, corrective cream, crema contur ochi, masca hidratare si calmare, ultrasunete, crema final LAB Division, masaj facial, capilar si cervical.

Masaj facial, capilar si cervical

50 lei / durata 30 min

Masaj facial de 5*****
Fa-ti o programare!
Prin masajul facial nu doar sănătatea și frumusețea pielii vor avea de câștigat, ci și starea ta psihică.
Recunoaștem sau nu, cu toate vrem să ne păstrăm un aspect al feței tânăr și luminos, fără porțiuni cu piele căzută. Masajul facial este o modalitate eficientă când vine vorba de păstrarea fermității feței, deoarece stimulează producția de colagen, proteină naturală care menține elasticitatea pielii și o ajută să arate tânără pentru mai mult timp.
Masajul feței relaxează mușchii și reduce apriția liniilor fine și a ridurilor, iar eu am sa combin masajul facial cu produse profesionale, hrănitoare, pentru a-ți păstra o piele cu aspect tânăr.
Alte beneficii:
- stimuleaza circulatia
- folosind produse profesionale, potrivite, ajuta la curatarea profunda a tenului
- minimizeaza pungile de sub ochi
- combate stresul
Este tot ce ai nevoie!

Facial