top of page

Fara costuri de deplasare !

Stilistul se deplaseaza in locatia specificata de dumneavoastra, oriunde in Bucuresti (in limita a 5 km) fara a se adauga un cost suplimentar pentru deplasare insa comanda minima de servicii trebuie sa depaseasca valoarea de 150 lei!
*
- Pentru distantele > 5km se aplica o taxa de deplasare mai mare sau egala cu 30 lei in functie de km parcursi. Distantele se calculeaza de la km 0 Bucuresti.
Toate informatiile vor fi comunicate dupa ce primim mesajul dumneavoastra de interes pentru servicii.

Cosmetica: Text

TRATAMENT FACIAL

Tratament facial si intretinere decolteu

230 lei / durata tratament 1:20h

𝑹𝒆𝒅𝒆𝒇𝒊𝒏𝒆𝒔𝒕𝒆-𝒕𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒖𝒔𝒆𝒕𝒆𝒂!𝐓𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐟𝐚𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭 pentru ten, gat si decolteu cu produse 𝐁𝐑𝐔𝐍𝐎 𝐕𝐀𝐒𝐒𝐀𝐑𝐈, chiar in confortul casei tale! Fa-ti o programare si un specialist in frumusete va fi disponibil doar pentru tine, apoi relaxeaza-te, esti perfecta! Procedura tratament: Curatare ten, gat si decolteu, gel exfoliant si peeling enzimatic, extractii comedoane, electroderm si aplicare produs de calmare zone dupa extractii,  lift intense serum BIO Ceuticals, corrective cream pentru inchidere pori, crema contur ochi, ultrasunete, crema final LAB Division, masaj facial, capilar si cervical. Masca hidratare pentru decolteu. 
Extractie puncte de grasime 10 lei/extractie

Facial
Flower Girl

Tratament boost de intretinere pentru ten si decolteu

200 lei / durata 1:00h

Frumusetea incepe cu tine!Alege sa ai grija de tenul tau si nu negliga niciodata decolteul. Vei vedea diferenta!Procedura: :Curatare ten, gat si decolteu, gel exfoliant, lift intense serum BIO Ceuticals, corrective cream, crema contur ochi, masca hidratare si calmare pentru decolteu, ultrasunete, crema final LAB Division, masaj facial, capilar si cervical.

Masaj facial, capilar si cervical

80 lei / durata 20 min

Masaj facial de 5*****
Fa-ti o programare!
Prin masajul facial nu doar sănătatea și frumusețea pielii vor avea de câștigat, ci și starea ta psihică.
Recunoaștem sau nu, cu toate vrem să ne păstrăm un aspect al feței tânăr și luminos, fără porțiuni cu piele căzută. Masajul facial este o modalitate eficientă când vine vorba de păstrarea fermității feței, deoarece stimulează producția de colagen, proteină naturală care menține elasticitatea pielii și o ajută să arate tânără pentru mai mult timp.
Masajul feței relaxează mușchii și reduce apriția liniilor fine și a ridurilor, iar eu am sa combin masajul facial cu produse profesionale, hrănitoare, pentru a-ți păstra o piele cu aspect tânăr.
Alte beneficii:
- stimuleaza circulatia
- folosind produse profesionale, potrivite, ajuta la curatarea profunda a tenului
- minimizeaza pungile de sub ochi
- combate stresul
Este tot ce ai nevoie!

Facial
Cosmetica: Services
Massage

Masaj Californian

Masaj corporal de relaxare exclusiv pentru doamne

Este un masaj de relaxare ori terapeutic al intregului corp utilizand miscari lungi, lente si fluide in scopul obtinerii unei relaxari fizice si psihice deosebite. Imbina efectul relaxant cu cel terapeutic, contribuind la ameliorarea durerilor acute sau cronice.

In timpul unei sedinte de masaj, se actioneaza manual, cu miscari mai lente sau mai energice, asupra tuturor zonelor. 

Se folosesc produse profesionale Bruno Vassari.

Durata 60 minute

Pret 200 lei

Pentru a solicita acest serviciu este nevoie sa aveti o masa de masaj disponibila.

Trimite un mesaj daca esti interesata

Cosmetica: Image
bottom of page