top of page

Fara costuri de deplasare !

Ai un pensat gratuit la orice volum de extensii aplicat!

Stilistul se deplaseaza in locatia specificata de dumneavoastra, oriunde in Bucuresti (in limita a 5 km) fara a se adauga un cost suplimentar pentru deplasare insa comanda minima de servicii trebuie sa depaseasca valoarea de 150 lei!
*
- Pentru distantele > 5km se aplica o taxa de deplasare mai mare sau egala cu 30 lei in functie de km parcursi. Distantele se calculeaza de la km 0 Bucuresti.
Toate informatiile vor fi comunicate dupa ce primim mesajul dumneavoastra de interes pentru servicii.

Extensii gene: Text

EXTENSII GENE

FRUMUSETEA ESTE LA INDEMANA TA!

Despre 𝐞𝐱𝐭𝐞𝐧𝐬𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐧𝐞 cate lucruri se pot scrie oare?
Despre gusturile sau volumul preferat nu discutam, deoarece MODA este inteleasa diferit!
Anumite lucruri simple vor ramane insa mereu, mereu la fel si nu uitati... un aspect natural (un volum natural) este cel mai greu de realizat, 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐮𝐬𝐞𝐭𝐞𝐚 simpla este cea mai apreciata intr o lume scoasa la tipar, 𝐞𝐥𝐞𝐠𝐚𝐧𝐭𝐚 este o stare de spirit, nu un stil artificial!
Este strict necesar curatarea completa a genelor naturale dupa fiecare perioada in care au fost aplicate extensiile de gene din acest motiv, aceste servicii nu contin "intretinerea" unei lucrari mai vechi, ce presupune completarea extensiilor ce au cazut intr o anumita perioada. Astfel garantam ca genele tale sunt tot timpul sanatoase si gata pentru un set nou nout de extensii!

Extensii gene 1D

200 lei / durata 1:40h

Extensii gene volum 1 D. Efect natural ce asigura un plus de senzualitate si scoate in evidenta trasaturile.

Microblading Session
Eyelash Implants

Extensii gene 2D

230 lei / durata 2:00h

Extensii gene cu volum 2D.  Cu volumul 2D facem un pas spre un aspect senzual. Spre deosebire de volumul 1D unde se aplica cate o extensie artificiala pe fiecare geana naturala, la volumul 2D avem normal, 2 extensii aplicate pe geana naturala deci trasam mai bine linia de contur a ochiului.

Extensii gene 3D

300 lei / durata 2:30h

Extensii de gene cu volum 3D adica 3 extensii artificiale aplicate pe fiecare geana naturala. Acum suntem la limita dintre un aspect placut si volumul excentric. In functie de desimea genelor naturale, de forma ochiului si de nevoile tale, te voi sfatui in legatura ce ti se potriveste.

Eyelash Plucking
Extensii gene: Services

Extensii gene mix 1D cu 2D

215 lei / durata 1:40h

Extensii gene volum combinat 1 D cu 2D pentru un aspect mai accentuat al ochilor. Trasam astfel aspectul unei linii fine de machiaj. Designul se alege in functie de forma ochiului.

Image by Fernanda Nuso
Makeup Trials

Extensii gene mix 2D cu 3D

250 lei / durata 2:00h

Extensii gene cu volum combinat 2D cu 3D.  Alegem aceasta combinatie de volum in situatia in care nu esti sigura ca ti se potriveste un volum mai mare. Astfel, trecem treptat prin etape si alegem exact ceea ce ti se potriveste.

Inlaturare extensii aplicate de alt tehnician

40 lei / durata 20 min

Inlaturarea extensiilor trebuie facuta numai de catre un profesionist. Nu incerca folosirea produselor profesionale, singura, acasa. 
Inlaturarea extensiilor efectuata de un profesionist nu trebuie sub nici o forma sa cauzeze durere sau orice fel de disconfort.

Eyelash Plucking
Extensii gene: Services
bottom of page